Wolf-hunter.dk – En verden af oplevelser

Wolf-Hunter

Wolf-hunter.dk webshop har varer, som henvender sig til jægere, hundefolk og andre med hang til natur -oplevelser. Vi er selv jægere og har primært produkter, som vi selv har interesse i at bruge både til hverdag og i fritiden. Kvalitet til fornuftige priser.

Shoppen er under stadig udvikling og vi modtager gerne jeres forslag til nye produkter. Senest er vi blevet autoriseret ”DLC COVERT ”vildtkamera –forhandler, et spændende kvalitets produkt, som vi håber mange af vores kunder kan få glæde af.  Bla. I forbindelse med kortlægning af mårhunden invasion, er det ny MMS kamera optimalt.

Vi har også produkter som jagtstiger, lokkekald, jagtfilm, hundefoder og udstyr, samt høreværn og foder udstyr til vildt, rygeovne mm.

Disse er alle udvalgt blandt førende leverandører, såsom Siemens, Bradley Smoker, Peltor, Prof.dog, Canifirst , Aller Mølle, Trijicon, Uway vildt/overvågningskameraer og Nordic kald serien. Bradley Smoker er en digital rygeovn med masser af muligheder for at sætte dit eget præg på menuen, med forskellige smagsvarianter. Uway vildtkamera med sort IR kan også bruges ved sommerhuset eller andre steder  du skal have overvåget.

Der er også plads til en vildmarksberetning fra det store udland. Læs f.eks. beretningen om bjørnejagt i Alaska. Og familietur til Canada. Er du selv på jagt efter vildmarkstur til Nord Amerika er vi også behjælpelig.

Wolf-hunter bestræber sig på god service både før og efter salget.

Kontakt os på info@wolf-hunter.dk eller tlf. 4032 0246.

Wolf-Hunter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *