Nancke Jagtliv

I Gentofte ligger en jagtbutik, der på alle måder er noget for sig selv. Man kan allerede mærke det, når man står foran indgangspartiet på hjørnet af Gentoftegade og Baunegårdsvej. Travertin fliserne, messing gelænderne og kobber bogstaverne i ”Livet er vildt” over teaktræsdørene giver lidt den samme forventningens glæde, som da man var barn og på vej ind i Tivolis forjættede univers.

Og man bliver ikke skuffet, når man træder ind i det store lokale. Man bliver straks suget ind i en anden virkelighed og glemmer verden lige uden for vinduerne. Der er tydeligvis tænkt over hver deltalje i indretningen, fra udsmykningen til lænestolene og ilden i den kunstige pejs. Her er en helt speciel atmosfære. Den er varm og venlig og emmer af en gennemført stilsikkerhed, man ikke finder i ret mange butikker her i landet. Alt hænger sammen i en stor fortælling og man får egentlig bare lyst til at slå sig ned og lade sig rive med.

Butikken fører alle de gængse mærker, men udemærker sig også ved at repræsentere helt specielle mærker unikt. For eksempel forhandles mærket CORNELIUS LONDON kun i Nancke Jagtliv. Mærket er etableret af den tidligere kreative direktør for Holland & Holland, som stod for alt tøj og accessories i det kendte mærkes flagship store i hjertet af London, Mayfair. Ligeledes er det med de håndbyggede luksus rifler fra det danske mærke Jensen Rifle Co. Her har butikken også eneforhandling. Kom forbi og få selv den følelse af jagt og god stil, som butikken udstråler i høj grad.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *