Macnab

MacNab – Stor Jagt, fiskeri og outdoor forretning

En stor flot jagtbutik og butik til lystfiskeri, samt alt i beklædning og udstyr til friluftsfolket både fysisk beliggende i Sønderborg og som webshop på macnab.eu.

I 1993 åbnede Bjarne Jørgensen Sika jagt & fiskeri i Jernbanegade 25 i Sønderborg. I 2000 havde forretningen fået vokseværk og flyttede til større lokaler. I 2004 kom Thomas Johannsen til og forretningen ændrede navn til MacNab Outdoor – Jagt & Fiskeri. Samtidig blev Outdoor området udvidet med alt hvad hjertet begærer af udstyr, beklædning og fodtøj.

Pladsen blev dog atter for trang, så det blev besluttet at bygge en helt ny forretning på Nørrekobbel 7A i Sønderborg. I 2008 stod hele 600 m2 klar. – En spritny stor flot Jagtbutik og butik til lystfiskeri, samt alt i beklædning og udstyr til friluftsfolket så dagens lys! Hos MacNab Outdoor – Jagt og Fiskeri har vi desuden fået plads til 35 gratis p-pladser og egen underjordisk skydebane.

Bjarne & Thomas har stor erfaring og kan rådgive dig om alt indenfor jagt, våben, fiskeudstyr samt jagt,- og fiskerejser.

Hos Macnab Outdoor – Jagt og Fiskeri tilbydes desuden jagttegnsundervisning og fluekasterkurser.

Vi glæder os til at hilse på dig!

Knæk og bræk
Thomas og Bjarne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *