Junior Grej – friluftsudstyr til børn og unge

Juniorgrej.dk

Junior Grej er en webshop med jagttøj og –udstyr til børn og unge fra 3‐16 år. Det kan eksempelvis være til jagt i skoven, fisketuren, vandreturen eller kanoturen.

Hos Junior Grej finder du alt til den unge naturelsker; jagttøj, rygsække, jagtknive, camouflagetøj, caps, waders, kikkerter, høreværn, soveposer – og meget mere…

Voksenkvalitet i børnestørrelse

Junior Grej sælger de mærker og produkter – som mange voksne selv bruger og kender – men til børn!

Bag Junior Grej står Christian Heibel Godsk, som altid selv har været meget i naturen ‐ både som jæger, lystfisker og tursejler.

”Da jeg selv fik børn og skulle købe et par waders til min søn, fandt jeg ud af at det var en svær opgave. Der findes mange spændende ting i god kvalitet til børn og unge, men man skal virkelig lede længe efter det. Med Junior Grej er det mit mål, at samle et bredt sortiment af jagttøj, friluftstøj og ‐udstyr til børn og unge ét sted. Samtidig er det mit ønske at inspirere til gode oplevelser i naturen, og at vejlede i brugen af produkterne” – siger indehaver Christian Heibel Godsk.

Alle produkter kan købes via hjemmesiden www.juniorgrej.dk, leveringstiden er 2‐5 dage, og betaling foregår hurtigt og nemt med Dankort.

Junior Grej forhandler mærker som bl.a. Deerhunter, Pinewood, Bushnell, Peltor, Wildgame, Abu Garcia, Shimano, Marttiini, Musto, Ocean, Maglite, Thermos, Baltic, Regatta, Berkley, Rapala, Hawke, Mora, Plano og flere.

Juniorgrej.dk

1 kommentar

  1. Eva Gram Simonsen Svar

    Seriøs butik, med et stor udvalg, samt de er meget service orienteret.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *