Jagtprogram til smartphones

jagt apps jagttider til iphone og andriod

På de forskellige markeder inden for smartphones forefindes der også små nyttige værktøjer til jægerne. Et af disse programmer (eller apps som de også kaldes) hedder jagttider og denne indeholder de generelle jagttider , lokale jagttider , soltider , schweisshunderegister samt nogle praktiske jagtlinks. Til android telefoner hedder programmet Jagt – Jagttider og til iPhones hedder den som førnævnt blot Jagttider. Dette er samtidig også undertegnedes oplevelse at programmet er overskueligt, nemt at bruge og praktisk.

Af anmeldelserne kan der læses at mange brugere finder jagtprogrammet praktisk og brugbart. Derudover er der nogle der ikke kan forstå at soltiderne er forskellige ved de forskellige tjenester men som udvikleren selv skriver er alle soltider udregninger og derfor kan tiderne variere fra hinanden. Desuden har anmelderne skrevet andre interessante forslag som man kun kan håbe udvikleren bruger i fremtidige udgaver af jagtprogrammet.

Dette jagt program er samtidigt en god udfordring til jægerforbundets nylige lancerede sms tjeneste til schweissregistret. I programmet er alle telefon numrene tilgængelige med det samme og det koster ikke ekstra som i jægerforbundets tjeneste. Det samme gælder for soltiderne, at disse er også tilgængelige med det samme.

Her kan programmet findes til iPhones:

Og her til Android:

Prisen er kun 12 kr.

jagt apps jagttider til iphone og andriod

Se også: Jagtapp til Windows Phone 7

5 kommentarer

 1. Kai Andersen Svar

  Jeg vil også gerne have mine 12,00 kr igen, da den har kørt i over en time med at hente programmet uden der sker noget. Er det et narreprogram.

 2. Anders Svar

  Så kom der endelig en opdatering til app’en
  Men den virker stadig ikke som den skal.
  Kan man mon få sine 12 kr igen.

 3. Peter Svar

  Almanakken bør gøre brug af den indbyggede GPS, så den giver soltider for den aktuelle position, som en anden lignende APP gør:
  (http://itunes.apple.com/dk/app/jagt/id429526233?mt=8)

  Viser til at starte med solopgang/solnedgang for dags dato på telefonens nuværende position,
  en anden dato og position kan vælges så der kan planlægges fremtidige jagter andetsteds i landet.

  Det burde være et “must have” for alle jægere og man kunne derfor opfordre Danmarks Jægerforbund at stå i spidsen for at udvikle og tilbyde en sådan APP til deres medlemmer…

 4. Erik H. Petersen Svar

  Jagtprogra til smarthones manlger stadigvæk lidt i jagttider for fugle.

  Ellers er den god med soltider og Schweissregister.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *