Jagtoasen.com – Vildtkamera

jagtoasen.com - vildtkamera

Jagtoasen.com har specialisered sig i vildtkamera og er idag Skandinaviens eneste autorisered forhandler af kvalitets vildtkamera fra Uway, Scout Guard og Reconyx vildtkamera, hos jagtoasen.com finder du Skandinaviens største vildtkamera udvalg fra alle førende producenter af vildtkamera til faste lave priser.

Jagtoasen.com tilbyder alle kunder og besøgende muligheden for at få råd og vejledning i forbindelse med køb af vildtkamera fra andre brugere af vildtkamera, denne mulighed findes gennem vores vildtkamera & jagt forum, her kan du se mange tusinde foto & film fra kundernes vildtkamera, spørge vores brugere om deres oplevelser med de forskellige mærker.

Hos jagtoasen.com lader vi kunderne fortælle om de forskellige modeller, her finder du kun kundernes anbefalinger i hvilket vildtkamera du skal vælge og ikke en masse salgstaler for bestemte producenter som har doneret kamera til de  “uvildige” danske vildtkamera sider, her får du brugernes mening omkring de mange vildtkamera modeller og ikke blot en salgstale, her er det fra bruger til bruger uden skjult dagsorden.

Samtidig giver vi alle mulighed for at  oprette en profil i debatforummet og deltage i en af vores mange konkurrencer hvor vi blandt andet udlover 12 nye vildtkamera sammen med meget andet jagtudstyr til vinderne af vores konkurrencer, alle konkurrencer afgøres af brugerene i forummet ved afstemning.

www.jagtoasen.com din sikkerhed for kvalitet og service i verdensklasse.

Vi kan kontaktes på telefon +45 2963 0444 eller e-mail tj@jagtoasen.com

Jagtoasen.com

1 kommentar

  1. Stefan Hemmingsen Svar

    De bedste vildtkamera man kan få kombineret med en suveræn service jeg aldrig har mødt før på nettet, kun de varmeste anbefalinger herfra.

    Vi har pt. 9 forskellige modeller fra Jagtoasen, og vi har endnu ikke haft problemer med et af dem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *