Jagt app til Windows Phone 7

Jagt applikation til Nokia Windows Phone

Jagt i Danmark er den første jagt app lavet til Windows Phone 7. På forsiden af programmet vises tiderne for sol opgang og sol nedgang. Tiderne beregnes ud fra din lokation og den aktuelle eller valgte dato.

Jagt i Danmark indeholder 3 sider med dyr, én med dyr der er jagttid på nu, én med dyr hvor der er ekstra jagttid på fiskeriterritoriet og én side med dyr som er udenfor jagttiden. Programmet beregner selv hvilken side dyrene skal vises på ud fra den aktuelle dato. På alle siderne med dyr er det muligt at klikke på dyrene og få vist en side med billede af dyret, samt oplysninger om de forskellige jagttider.

Ud fra din position beregner programmet afstande til de nærmeste schweiss jægere. Fra listen med schweiss jægere er det muligt at ringe til dem. Programmet indeholder desuden sider med indhold fra jægernes magasin med nyheder, jagtformidling, jagttegnskurser, jagthunde, jagtrejser, jagtfilm, jagtbøger, jagtudstyr, jagtforeninger, forum, spil og opskrifter.

Herudover er der også en side med skydebaner, med navigation til adresse, en side med nyheder fra jægerforbundet og en side med jagthunde annoncer fra gipote.dk.

Programmet anvender telefonens funktioner til at finde din position med GPS, åbne hjemmesider med mere indhold, ringe til telefonnumre, skrive emails, sende din position til en jagtkammerat med SMS m.m. Programmet opdateres løbende og er snart klar med ver. 1.7.

Jagt i Danmark koster 13 kroner og kan købes i Microsoft Marketplace.

Jagt applikation til Nokia Windows Phone

Se også: Jagtapp til Iphone og Android

1 kommentar

  1. Lars Vejrup Svar

    solopgang og nedgang passer slet ikke for mit område. Hvorfor ikke?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *