JAFI – Jagt, fiskeri og outdoor i Midtjylland

JAFI jagtbutik i Midtjylland

Jafi er Midtjyllands største jagt, fiskeri og outdoor butik, hvor du finder alt til jægeren, fiskeren og alle, der holder af naturen.
I butikken finder du en stor afdeling med Fjällräven, ligesom vi har de førende og mest innovative mærker inden for jagttøj- og udstyr, bl.a. Härkila, Seeland, Deerhunter og Browning.

Vi sælger både nye og brugte våben og sætter en ære i at finde det perfekte våben til dig. I vores store fiskeafdeling finder du alt til både put and take, havfiskeri mv. og vi har de førende mærker, som Savagear, Scierra mv.

Butikken ejes af Betina og Johnny Jørgensen, der begge kommer fra Aalborg og åbnede butikken i 2007 på Ærøvej. Efter 2 år voksede butikken ud af lokalerne og flyttede til Lundborgvej, hvor der er nem parkering lige uden for døren og hele 1.000 m2. Vores personale er alle jægere og/eller fiskere, vi kender dine behov og skaffer gerne netop dine ønske vare hjem, såfremt det er muligt.

I butikken afholder vi mange arrangementer i løbet af året, bl.a. kastekursus, jagttegnskursus, foredrag samt generalforsamlinger mv. for jagtforeninger. Vi vil også gerne være med til at afholde netop dit arrangement eller idé.

På vores webshop kan du se og/eller købe alle vores varer, som vi også har i butikken og vi sender nyhedsbreve ud via mail 8-10 gange om året. Ligeledes finder du os på Facebook, hvor vi har billeder fra vores arrangementer og nyheder i butikken. Mange af vores kunder sender os en hilsen på Facebook, så vi håber også at se netop dig der.

 JAFI jagtbutik i Midtjylland

1 kommentar

  1. Malthe Svar

    Fantastisk butik og webshop.

    Personalet er altid smilende og imødekommende og klar med gode råd til mine udfordringer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *