HUNTERS’ POINT

Hos HUNTERS’ POINT finder du landets største udvalg af mærker som Härkila, Seeland, Deerhunter, Northern Hunting, Vortex Optics og mange flere. Vi har et kæmpe udvalg af jagttøj og jægernes foretrukne jagtudstyr.
Vi udvider hele tiden vores sortiment, så følg løbende med i vores mange nyheder, der blandt andet bliver udsendt til vores kundeklub, som du kan tilmelde dig gennem vores nyhedsbrev.
Fordele ved at handle hos HUNTERS’ POINT:
✔️ Gratis fragt over 499,-
✔️ 1-3 dages levering
✔️ Gratis ombytning

 

Om at gå på jagt

At være jæger ligger i menneskets DNA. Tidligere handlede det om overlevelse, men i dag handler det om den ekstraordinære naturoplevelse, spændingen ved jagten og hele fællesskabet.

Som online jagtbutik har vi selvfølgelig stort kendskab til hvilke krav og regler, der er for at gå på jagt i Danmark. Derfor vil vi også gerne sikre, at du får den nødvendige information, for at du kan jage på lovlig vis.

… Og så er vores kundeservice åben fra 10-18 alle dage, så du altid har hjælpen lige ved hånden. Ring på 70 60 50 42 eller brug vores live chat på hjemmesiden.

Prisgaranti

Vi vil være både bedst og billigst. Længere er den ikke, og derfor har vi også en veludviklet prisrobot, der hjælper os med at sørge for, at vi altid er billigst. Det er din prisgaranti.

Skulle prisrobotten mod forventning have overset noget, så du finder varen billigere andetsteds, matcher vi selvfølgelig prisen. Prisgarantien gælder for alle vores varer, så du altid kan handle hos os.

Besøg Hunter’s Points hjemmeside med masser af jagtudstyr

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *