DK WAI Jagtshop – Eksperter i Gåsejagt, lokkefugle og Lokkekald

DK WAI - Jagtshop - Gåsejagt og Buejagt

Skal du bruge jagtgrej til gåsejagt, andejagt, er vi specialister på området !

Vi har egen produktion af lokkefugle og lokkekald, og der findes ikke bedre produkter på markedet! Jagt shoppen tilbyder også jagtbuer, buetilbehør, kragekald, lokkeduer, Powerhunter, camouflagetøj, 3D dyr og meget mere. Udover det nævnte kan du finde vejledning i diverse jagtformer af gåsejagteksperten Eric Paulsen.

Vi ligger jævnligt vejledningsvideoer ind på hjemmesiden om brug af lokkekald, lokkefugle opstilling, skjul af powerhunter og jægeren, guide til jagt på canadagæs, guide til jagt på grågæs, guide til kragejagt og duejagt, brug af flag, vejledning i buejagt, tilbehør og meget mere. Udover gåsejagt og andejagt er buejagten også en stor passion for os, og vi forhandler alt det jagtudstyr du skal bruge til buejagt og jagt med langbue. Alle vores produkter i vores webshop er testet og godkendt af os selv på “jagtmarkerne”. Vi forhandler kun varer vi selv tror på !

Vores mål er at sætte en ny standard for jagten i Danmark og specielt for gåsejagten, som har været plaget af for mange anskydninger på grund af de lange afstande gæssene er blevet beskudt på. Vi går derfor meget op i, at vejlede vore kunder så godt som vi kan og tilbyde dem det korrekte jagtudstyr, som vi efter mange års erfaring ved virker. Lokkekald, lokkegæs og powerhunter er vore hovedprodukter og disse forhandles i hele Europa i diverse jagtbutikker.

Vi har et showroom på Sneden 26-28 i Rønnede, hvor du som buejæger eller kommende buejæger kan få vejledning og teste dit udstyr af på vores skydebane, og derved gå hjem med testet og godkendt jagtbue og tilbehør. (Der er selvfølgelig også mulighed for at købe andet jagtudstyr ved vores showroom). Så kig forbi vores online jagtbutik eller showroom (aftal tid inden besøget) i Rønnede.

Vi forsøger altid at give vore kunder en god service og hurtig levering.

Knæk og bræk derude DK WAI

DK WAI - Jagtshop - Gåsejagt og Buejagt

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *