Djurslands Jagt Center

Djursland Jagt Center

Djurslands Jagt Center – Djurslands mest centrale og velassorterede Jagt og Outdoor butik.

Centralt på Djursland midt i Auning by, finder du Djurslands Jagt Center, lige ved hovedvejen og med gode parkeringsforhold lige udenfor døren.

I Butikken findes der et bredt udvalg af varer fra alle de kendte jagt og outdoor mærker, bla. Härkila, Seeland, Pine Wood, Fjäll Räven, Columbia, Brorson, Stabilo Therm og mange flere.

Hos Djurslands Jagt Center er vores mål, altid at give kunden en kvalificeret service og en god handelsoplevelse.

Vi har varer i alle prisklasser, men er samtidig meget kvalitetsbeviste, så vi altid sikrer vores kunder et godt køb til den bedste pris.

Vi forhandler både nye og brugte våben af bla. mærkerne Beretta, Tikka og Browning, og vi er altid behjælpelige med at finde netop det våben der passer til den enkelte jæger.

Vi køber eller hjælper også gerne med salg af dit brugte våben.

På vores webshop kan man se og/eller købe mange af de varer, vi har i butikken. Vi bestræber os på hele tiden at holde vores webshop opdateret med de nyeste varer og tilbud.

Vi har valgt ikke at sælge våben og ammunition på vores hjemmeside, da vi mener køb af våben kræver en speciel rådgivning.

På vores Facebook side kan du hurtigt blive opdateret om nye tiltag, raske tilbudsdage og hvad der ellers rører sig i Djurslands Jagt Center.

På vores hjemmeside Djurslandsjagtcenter.dk finder du vores kontakt oplysninger og kan tilmelde dig vores mail system.

Vi sender tilbud og nyhedsbreve ca. 8-10 gange om året.

Djursland Jagt Center

Her finder du Djursland Jagt Center

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *