Bogjagt.dk – jagtbøger, jagtfilm og vildtskydeskiver

Bogjagt

Bogjagt.dk er landets førende specialforretning for jagtbøger, safaribøger, jagtfilm og vildtskydeskiver. De mange samarbejdspartnere i både ind- og udland sikrer, at Bogjagt.dk i dag har Skandinaviens absolut største udvalg af bøger om stort set alle former for jagt, om vildt, våben, hunde og vildtretter samt om lystfiskeri, husdyr, have- og skovbrug, fugle og natur.
Bogjagt.dk importerer jagt- og safari litteratur og jagt dvd’er fra flere lande i Europa samt fra Afrika og USA.

Et andet vigtigt kerneområde for forretningen er salg af spændende og realistiske vildtskydeskiver med både afrikanske og hjemlige vildtarter, herunder ikke mindst de spændende tyske “Doppelzehn”-skiver med råvildt, vildsvin og ræv.

Derudover har Bogjagt.dk en stor og særdeles velassorteret antikvarisk afdeling med over 2.000 ældre jagt- og fiskeribøger, hvoraf mange er vanskelige at finde andre steder. Bogjagt.dk køber stort ind af restoplag og lignende, så der også altid jagt- og lystfiskerbøger til stærkt nedsatte priser at finde på hjemmesiden www.bogjagt.dk. Der findes meget grundige beskrivelser samt billeder af de enkelte produkter på hjemmesiden, og seriøs service og rådgivning pr. telefon og e-mail samt hurtig og sikker levering er kendetegnende for Bogjagt.dk.
Vi kan kontaktes på telefon 2147 8749 eller e-mail hk@bogjagt.dk

Bogjagt

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *