Om os / Kontakt

Jagtbutikker.dk samler webshops og jagtforretninger ét sted, som alle forhandler jagtudstyr, outdoor, fritidsudstyr, jagttøj, jagtbeklædning, jagtvåben, fiskegrej samt andet udstyr og grej, der kan benyttes af jægere, fiskere og naturelskere.

Butikkerne leverer forskellige slags udstyr og kvalitets mærker, fra fx Fjällräven, Haglöfs, Deer Hunter, Woodline, Muckboot, Laksen og Härkila samt mange mange flere.

Tilmelding af forretning

Alle kan gratis tilmelde sig jagtbutikker.dk med sin webshops eller forretning, blot nedenstående betingelser er opfyldt.

  • En unik tekst på minimum 200 ord, som beskriver butikken/webshoppen samt mærker. (”Unik” betyder at tekst beskrivelsen ikke findes på nettet i dag, fx ved en søgning på Google)
  • Billedmateriale, som viser jeres forretning, webshops, produkter eller andet som findes relevant. Størrelsen skal være 600 x 375 pixels.
  • Webshops skal være aktive og opdateres løbende med nye jagtprodukter. Webshops med gammelt og ikke opdateret sortiment godkendes ikke.
  • Det hele sendes til admin[@]jagtbutikker.dk og skriv ”Gratis tilmelding” i emnefeltet. (Husk at fjern [ ] – disse er spam forebyggende)

Tilmelding af jagttilbud

Alle kan gratis tilmelde udvalgte jagtudsalgsvarer og jagttilbud og få dem vist på under jagttilbud kategorien.  Nedenstående betingelser skal blot være opfyldt.

  • En unik tekst på minimum 125 ord, som beskriver produktet. (”Unik” betyder at tekst beskrivelsen ikke findes på nettet i dag, fx ved en søgning på Google)
  • 1 stk. produktbillede som skal have størrelsen 600 x 375 pixels.
  • Tilbuddet skal være tidsbegrænset og under forretningens normalpris. En varer som sælges billigere end den vejledende udsalgspris betragtes ikke som et tilbud.
  • Det hele sendes til admin[@]jagtbutikker.dk og skriv ”Gratis tilbud” i emnefeltet. (Husk at fjern [ ] – disse er spam forebyggende)

Godkendelse

Når vi har modtaget din tilmelding, vurderer vi værdien og kvaliteten af indholdet. Opfylder din tilmelding vores simple kriterier, udgives din forretning eller webshops på jagtbutikker.dk.

Vi vægter kvalitet højt, så er din tilmelding velskrevet og interessant, er der større sandsynlighed for at den udgives.

Læs evt. mere om, hvordan du udnytter markedsføring i linkkataloger bedst mulig.

God fornøjelse!