Annoncering

Jagtbutikker.dk er en hel unik samling af jagtwebshops og jagtforretninger, som kun handler med produkter indenfor jagtbranchen. Dette betyder for dig som annoncør, at jagtbutikker.dk’s besøgende er målrettede potentielle kunder for netop din forretning!

Siden er placeret rigtig på Google – søgninger som fx. “jagtbutikker” og “jagtforretninger” og tilsvarende relevante søgninger.

Siden har til formål at give danske jægere en unik platform for at finde relevante jagtbutikker et sted!

Siden har årligt 25.000 sidevisninger på baggrund af 8.500 brugere. Alle brugere besøger gennemsnitlig 2,4 sider pr. besøg og bruger 1:33 minut pr. besøg.
Kilde: 1. januar 2014 til 31. december 2014, Google Analytic.

    • ALT dette for KUN 1.000 kr. for 6 måneder + moms for den bedste placering på siden med mest synlighed, nemlig i sidebaren øverst til højre. Banneret har størrelsen 300×250 px, og det leverer du.

 

    • Vi udskifter vores coverbillede på vores Facebook side med et coverbillede for din forretning. Billedet skal være 851×376 px samt overholde Facebooks retningslinier. Du leverer billedet og det koster KUN 1.000 kr. for 6 måneder + moms.

 

    •  Få et fastgjort opslag på vores Facebook side. Det betyder at opslaget altid vises øverst på Facebook siden, uanset andre opdateringer. Du leverer tekst, link til side eller produkt og vi lægger det op. Det koster KUN 1.000 kr. for 6 måneder + moms.

 

    • I et gratis opslag vises der en Google Bannerannonce i størrelsen 300×250 px.  For KUN 1.000 kr. + moms fjerner vi annoncen permanent.

 

Du er velkommen til at oprette din jagtforretning, ganske gratis, ved at følge vores simple retningslinier, det er vigtigt du giver dig tid således at din beskrivelse bliver hel unik, hvilket styrker din hjemmeside i forhold til søgemaskiner, som fx. Google, Bing, mv.

Har du andre ønsker eller spørgsmål til annoncering, så send os en mail på:

annonce@outdoor-ezine.com

Samarbejde med Jægernes Magasin

Vi har et samarbejde med en af Danmarks største online sider om jagt – Jægernes Magasin – som tilbyder fantastik billig målrettet annoncering til jægere.

Fantastik billig målrettet annoncering

Jagtbutikker.dk er udviklet og den daglige drift varetages af Outdoor Ezine.